во ,

Во воз се возат млада девојка, нејзината стара тетка, млад инженер и неговиот директор…

Во воз се возат млада девојка, нејзината стара тетка, млад инженер и неговиот директор. Возот влегува во тунел и во мракот се слуша еден бакнеж и една шлаканица. Кога излегуваат од тунелот, младата девојка размислува:

Реклама

– Директорот ја бакна мојата тетка и таа му удри шлаканица.

Старата тетка размислува:

– Младиот инженер ја бакна мојата внука и таа му удри шлаканица.

Директорот размислува:

– Младиот инженер ја бакна девојката, таа мислеше дека сум јас и ми удри шлаканица.

А младиот инженер размислува:

– Каков цар сум јас. Ја бакнав својата рака и на директорот му удрив шлаканица.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа дедо на киоск и бара од продавачот 100 кондоми…

Во едно мало село, живеел човек по име Пејо, кој секогаш се фалел дека е најпаметниот…