во ,

Во оптика жената му се обраќа на мажот…

Реклама

Во оптика жената му се обраќа на мажот:

– Во дилема сум, со овие изгледам грдо, ама се евтини, со овие други изгледам убаво, ама се малку поскапи.

– Земи ги првите, и евтини се, и со нив подобро гледаш.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Продава жена јајца на пазар. Таа ги продава за 10 денари, а сите останати жени за 5…

Слетуваат тројца Срби на неосвоениот Марс…