во ,

Во работно време, жената го среќава својот маж со цвеќе во рака и бесно го прашува…

Реклама

Во работно време, жената го среќава својот маж со цвеќе во рака и бесно го прашува:

– Кому го носиш тоа цвеќе?

– Па, на секретарката, овој…

Жената полудува и вика:

– Ах, така, на секретарката цвеќе, а на жената „биппп“?

Мажот ги подига рамената и вели:

– Ќе сакаш ли тогаш ти цвеќе?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во една мала земја, политичар најавил голем митинг за да го презентира својот нов план за економски раст…

13 Скршени души но вистински приказни што луѓето ги споделија, и навистина можеме да ја почувствуваме болката