во ,

Во студен зимски ден, плавуша се обидува да стави ланци на штотуку купениот Фиќо…

Реклама

Во студен зимски ден, плавуша се обидува да стави ланци на штотуку купениот Фиќо. Во тој момент наидува бринета и заинтересирано прашува:

– Што правите, госпоѓице?

– Па, зар не гледате, се обидувам да ставам ланци за да можам да се искачам на ова брдо!

– А зар не треба ланците да ги ставите на задните тркала?

– Ма, задните се вртат, ама предните не!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што се добива со вкрстување на Црногорец и Палестинец…

Тип влегува во аптека каде што работи плавуша…