во ,

Гинеколог и стоматолог одлучуваат да си ги заменат местата еден ден…

Гинеколог и стоматолог одлучуваат да си ги заменат местата еден ден.

Влегува стоматологот кај пациентката на гинекологија, која лежела со раширени нозе, се наведнал и по навика рекол:

– Кажи “Ааааа”!

Жената се штрекнала, ги стиснала нозете и исплашено рекла:

– Немојте докторе, не ја учете да збори, ќе му каже се на маж ми!

Што мислиш?

29 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

29 Илустрации ги прикажуваат секојдневните предизвици и проблеми на хумористичен начин

36 Проблеми кои само високите девојки ќе ги разберат