во ,

Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион…

Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион. Пред авионот да тргне им рекле:

– Овој авион целосно е дизајниран и направен од ваши студенти.

Сите професори веднаш се разбегале, само еден останал мирно да седи.

Го прашале зошто не бега како другите, а тој им одговорил:

– Ако авионот навистина е направен од моите студенти, сигурно нема ни да полета.

Што мислиш?

29 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Виа денешните женски, поубаво мотат џоинт…

По цели ноќи си со девојки цело време и цело сабајле спиеш…