во ,

Гледајте сега! Ајде сине, оди во дворот и види дали сум таму!​


Еден човек викнал дома неколку полицајци за да видат колку му е глупо детето.​

– Гледајте сега! Ајде сине, оди во дворот и види дали сум таму!​

– Веднаш тато, рекло детето и излегло надвор.​

Тогаш еден од полицајците рекол:​

– Навистина е глупо детево, можеше да види низ прозор без да оди!​

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

23 Деца чии родители го научиле трпението од шаолин монасите

Љубов, те молам поправи ја чешмата во тоалетот, тече од сите страни!