во ,

Гледа мажот ТВ и се дере…

Реклама

Гледа мажот ТВ и се дере:

– Не, будало, што правишшшш!!!!

Доаѓа жената и го прашува:

– Зошто се дереш, драги, што се случи?

– Ма, еве го гледам нашето венчавање…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На оглас за работа како сметководител се пријавиле програмер, војник и Трпе…

Таткото имал проблем со синот кој не сакал да учи…