во ,

Гледа Св. Петар Господ го нема цела недела во рајот и кога се вратил му вика…

Гледа Св. Петар Господ го нема цела недела во рајот и кога се вратил му вика:

– Добро бе шефе, кај си ти?

– Ооо! да видиш каква креација сум направил, ќе се чудиш!? Најдов една планета ја наполнив со мориња, ама за рамнотежа направив и планини, направив мажи, ама за рамнотежа направив и жени… добри, ама за рамнотежа и лоши. И на крајот сум направил една мала земјичка со прекрасна природа, прекрасни планински рекички и прекрасни езера, насмеан народ, вино, ракија, јадење – Македонија ја крстив…

– Чекај чекај шефе! Кај ти е тука рамнотежата???

– Има! Има! Да знаеш какви комшии сум им направил…


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мите и Ставре, стари другари решиле да станат ловџии. Купиле пушки и пошле на лов на зајаци….

Најпопуларна диета во Македонија која 100% не функционира