во ,

Господе, те молам, од денес да направиш Прага да биде главен град на Финска…


Пред спиење малиот Трпе му се моли на Господ:

– Господе, те молам, од денес да направиш Прага да биде главен град на Финска.

Го слушнала Трпана и го прашала:

– Синко, каква молитва ти е тоа?

– Остави мајко, денес имавме тест по географија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 Среќници кои купиле или пронашле нешто и дополнително добиле изненадување

20 Неверојатни фотографии кои покажуваат какво е секојдневието во Австралија