во ,

Господине, јас го донесов синот затоа што сакам да работи во полиција…


Го донела една жена синот во полициска станица па му вика на главниот цајкан:

– Господине, јас го донесов синот затоа што сакам да работи во полиција.

– Што, има некоја посебна причина?

– Да, многу е глуп!


– Како тоа, прашува цајканот.

– Ќе ви покажам, вие само слушајте и ќутете. Сине, оди кај дрвоно надвор и види дали сум таму.

Синот отишол и се враќа: Не, не си. Не те видов таму.

– Ете, гледате ли колку е глуп?!

– Богами да, можеше само да ѕирне низ прозор место да излегува надвор.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Од каде ти се тебе 100 евра?

Ова е божја волја и наша среќа. Ние мораме да се запознаеме и да наздравиме…