во ,

Дај ми сок, дај бомбони, дај семки, дај ова, дај она….


Се возеле папагал и слон во авион.

И папагалов почнал многу да и` пребарува и да досадува на стјуардесата:

Дај ми сок, дај бомбони, дај семки, дај ова, дај она.

И слонот го видел и почнал да прави исто како папагалот:


Дај ова, дај она…

Се изнервирала стјуардесата и ги исфрлила од авионот.

И паѓајки папагалот го прашува слонот:

– Ти знаеш да леташ?

Слонот: Не.

– Епа што се курчеше горе во авионот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Што е суштината на здравиот живот?

Koлку од вас ги сакаат своите мажи?