во , ,

Да не беше снаа ми, јас никогаш не би видела бања!


Отишла баба на бања и им кажува на останатите:

– Да не беше снаа ми, јас никогаш не би видела бања!

Останативе едногласно:

– Опааа… значи снајка ти плати за на бања?

– Не бе, ме бутна шо скали!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Блажо, шо е тоа ситуација…

Порано у некое село, двајца млади се земале, ама набрзо после свадбата виделе дека нешто не им штима…