во ,

Да ти кажам една случка. Еден човек оди на лов, ама место пушка, по грешка носи чадор…

Откако се жени за убава 20 – годишна девојка, 80 – годишен старец оди на редовна контрола кај кардиолог и му се фали дека тој и сопругата очекуваат бебе. Докторот го слуша и вели:

– Да ти кажам една случка. Еден човек оди на лов, ама место пушка, по грешка носи чадор. Наеднаш, од шумата излегува страшна, голема мечка. Човекот нишани со чадорот, се слуша пукање и мечката паѓа мртва.


– Невозможно! Некој друг ја мавнал мечката.

– Токму така! Некој друг ја мавнал!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кажи Трпе сега како ти се допадна ручеков?

Да ти купам во продавницата од спроти или таа подалеку?