во ,

Двајца пријатели ловеле риба на Вардар и на едниот почнува да му трза стапот…

Реклама

Двајца пријатели ловеле риба на Вардар и на едниот почнува да му трза стапот. Влече тој, влече, и одеднаш вади чизма. Пак фрла, нешто загризува, пак влече и вади капут. Пак фрла и третиот пат вади лонец…

Одеднаш му вели пријателот:

– Да одиме од тука, гледаш дека тука некој живее!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мајко, можам ли да облечам мини сукња…

На конвенција на пиварите од целиот свет, седнале директорите на…