во ,

Двајца пријатели пијат во кафеана, и едниот го прашува другиот…

Реклама

Двајца пријатели пијат во кафеана, и едниот го прашува другиот:

– Зошто мижиш кога пиеш?

Другиот одговара:

  • Па докторот ми рече дека не смеам ни да го погледнам пијалокот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Наставникот му се дере на ученикот…

Баба влегува во автобус и му покажува на кондуктерот ученичка месечна карта…