во ,

Девојка му испраќа СМС порака на момчето…

Реклама

Девојка му испраќа СМС порака на момчето:

– Најдраги мој, ако спиеш, испрати ми ги твоите соништа, ако се смееш, испрати ми ја твојата насмевка, ако плачеш, испрати ми ги твоите солзи. Те сакам!

Тој ѝ одговара:

– Седам во тоалет. Што сакаш да ти испратам?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Жени чијшто брачен живот е бескрајна драма

Стои пијаница на автобуска станица, доаѓа автобус и му приоѓа баба и го прашува…