во ,

Дедо, кој е рецептот за долг живот?


На Шар планина живеел еден многу стар говедар.

На 120-тиот роденден отишла една новинарка да нарави репортажа за неговиот живот:

– Дедо, кој е рецептот за долг живот?

– Две работи се основата за долг живот: едната е што јадам здрава храна и дишам чист воздух, а другата е што веќе 100 години јас им кажувам на говедата што да
прават, а не тие мене…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

20 Објекти кои можат да се видат само преку Google Maps

Сигурно сте имале лош ден…