во ,

Денес убив 5 муви – две машки, три женски…

Реклама

– Денес убив 5 муви – две машки, три женски.

– Па, како ги разликуваш?!

– Двете беа на шише пиво, а трите на огледало!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто на ураганите им даваат женски имиња…

Што е тоа шлаканица…