во ,

Дечкото ѝ испраќа СМС на девојката…

Реклама

Дечкото ѝ испраќа СМС на девојката:

– Молам корисникот да се омажи за мене.

Добива одговор:

– Почитуван кориснику, на вашата сметка нема доволно средства за оваа услуга.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Луѓе кои открија мрачна реалност за своето семејство

Бабата на смртната постела му вели на својот внук…