во ,

Доаѓа баба со велосипед пред продавница…

Реклама

Доаѓа баба со велосипед пред продавница. Го потпира велосипедот на ѕидот и токму кога треба да влезе во продавницата, велосипедот ѝ паѓа на земја. Еден од мангупите што седеле и пиеле пиво пред продавницата вика:

– Бабо, ти се онесвести велосипедот!

Бабата се врти и му вели:

– И ти би се онесвестил, магаре едно, ако си ми половина час меѓу нозете!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Преку океански брод добива итна порака дека по грешка е испукано торпедо…

Жена го прашува мажот…