во ,

Доаѓа мажот дома и од врата ја прашува жената…

Реклама

Доаѓа мажот дома и од врата ја прашува жената:

– Драга, што има за ручек?

– Ништо! – одговара жената.

– Како ништо? И вчера беше ништо!

– Па зготвив за два дена.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Луѓе кои виделе работи што дефинитивно не требало да ги видат

Доаѓа синот доцна дома и таткото го прашува…