во ,

Доаѓа министерот за полиција во село по дојава дека некој на нива посадил марихуана…

Реклама

Доаѓа министерот за полиција во село по дојава дека некој на нива посадил марихуана. Доаѓа тој до селанецот и му објаснува зошто дошол, а селанецот му вели:

– Гледај, барај каде сакаш, ама на онаа нива таму не смееш да одиш!

Министерот се разлутил, ја извадил својата значка и му ја покажал на селанецот:

– Гледаш ти оваа значка? Таа ми дозволува да одам каде што сакам!

Министерот оди, се разбира, право на таа нива, кога таму голем бик. Штом го видел, бикот го напаѓа министерот, а министерот трча и вика на селанецот:

– Помоооош!

А селанецот кога го видел тоа, му викнал:

– Покажи му ја значката!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дете влегува во библиотека и прашува…

По два месеци брак, Црногорка побарала развод…