во ,

Доаѓа пијан човек дома и одеднаш се слуша БУМ…

Реклама

Доаѓа пијан човек дома и одеднаш се слуша БУМ!!!

Жената од спалната вели:

– Што беше тоа што се слушна?

Мажот:

– Ма, ми падна капутот!

Жената:


– Па како толку гласно се слушна?

Мажот:

– Па, не го соблеков.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како се вика вепар со три нозе…

Во жестока расправија жената му вели на мажот…