во ,

Доаѓа човек кај волшебникот и му вели…

Реклама

Доаѓа човек кај волшебникот и му вели:

– Можете ли да ме ослободите од клетвата?

Волшебникот:

– Се разбира дека можам, но само ако ги паметите точните зборови.

Човекот:

– Се разбира дека ги паметам, вака гласеа: ВЕ ПРОГЛАСУВАМ ЗА СОПРУГА И СОПРУГ!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Пати кога луѓето решија да споредуваат работи и ни го променија мислењето

Влегува баба во автобус и му вели на кондуктерот…