во ,

Добровечер учителке, таткото на еден ваш ученик е на телефон…


– Ало… Три часот по полноќ е!!! Кој се јавува?!

– Добровечер учителке, таткото на еден ваш ученик е на телефон. Спиете ли?!

– Се разбира!!!

– А ние лепиме цвеќиња на хамер за домашно…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

И тогаш видов змија со жаба во устата. Знам дека жабите се мамка за крап….

21 Актер кои изгледале повеќе од добро во младоста