во ,

Добро и што најде у њега?

Реклама

Јавља се кумановац у радио и вика:

– Ја најде новчаник!

– Добро и што најде у њега?

– Па имаше 1.500 евра, 150 000 денара и лична карта на име Зоран.

– И добро,што сакаш с’г?

– Па, ако може една песна за Зокитааа!


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што е ова? – заканувачки ја прашува сопругата.

Се појавил Господ и им рекол на мажите да се постројат во две колони…