во , ,

Дошле ветеринари во некое село и меѓу другото прават и вештачко оплодување на крави…

Реклама

Дошле ветеринари во некое село и меѓу другото прават и вештачко оплодување на крави. Почнале со една крава, а еден ветеринар почнал да ја зафркава бабата. Почнал да се фали со својата наука.

– Еј бабо, какво теле сакаш? Машко, женско, сакаш црно или бело, а можеш и да ја избереш бојата на очите?

А бабата му вели:

– Море синко, какво и да е, само да не личи на тебе.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Чудовиште се појавило во пештера, бараат три јунаци кои ќе го убијат…

Разговараат три кучиња во шинтерница…