во ,

Душо, кажи ми ама искрено. Со колку мажи си била?

Трпе ја прашува Трпана:

– Душо, кажи ми ама искрено. Со колку мажи си била?

– Со дваесет!

– Ееее, а баш сакав да си била девица, кога се оженивме.

– Бев…

Што мислиш?

24 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Конечно сфатив дека женското “Готова сум за 5 минути”…

Не играјте со 4 годишни деца “на буквата”