во , ,

Еве ти ја последната алиментација, однеси и ја на мајка ти…

Трпе и Трпана биле разведени.

Трпе: Ќерко! Денес ти е 18 роденден.


Еве ти ја последната алиментација, однеси и ја на мајка ти, и види каква фаца ќе направи, па дојди кажи ми.

Ќерката: Мамо, еве ти ги последните пари од алиментација, и треба да видам каква фаца ќе направиш, па да му кажам на тато.

Трпана: Епа, кажи му дека он уствари и не ти е прав татко, види му ја фацата, па дојди кажи ми!


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се враќа Трпе дома, влегува во спалната и ја гледа Трпана со швалер во кревет….

Би сакала да е јако, но меко, нежно и стрмоглаво, да го преврти мојот внатрешен свет…