во ,

Една жена поминува низ паркот…

Една жена поминува низ паркот. Одеднаш од зад грмушката:

– Стој!

Таа застанува.

– Легни!

Таа легнува.

– Сврти се!

Таа се врти.

И одеднаш слуша на увото симпатичен глас:

– Госпоѓо, добра сте? Јас си го дресирам кучето, вие не мора лежите…

Што мислиш?

28 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Блажо и Фата решиле да собираат пари за одмор…

Доаѓа тештата на Трпе кај него на вечера…