во , ,

Една жена пред перење наоѓа женски гаќи во џебовите на сопругот…


Една жена пред перење наоѓа женски гаќи во џебовите на сопругот.

Утредента отишла во фирмата каде што работел сопругот, на раководителот му ги покажала најдените гаќи и го прашала каков работник е нејзиниот сопруг кога тој на работа се швалерисува и го замолила да ја најде и швалерката.

Раководителот рекол дај ми ги мене гаќите и јас ке ја средам работата. Таа му ги дала, тој ги ставил во џеп и по завршување на работното време си отишол дома.

Неговата жена спремала алишта за перење и кога во џебот наоѓа женски гаќи и му вели на соптугот:

Како не ти е срам, јас три дена ги барам гаќите а ти си ги ставил во џеб.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Порано у некое село, двајца млади се земале, ама набрзо после свадбата виделе дека нешто не им штима…

15 Луѓе кои живеат според мотото „Никогаш не се предавај“