во ,

Една кумановка дознала дека муж ву гу вара и решила да не прави проблеми, него да седне и да разговара с’с њега…

Една кумановка дознала дека муж ву гу вара и решила да не прави проблеми, него да седне и да разговара с’с њега.

– Кажи ми у што е подобра од мене?

– Па, свиѓа ми се тој што она офка док га правимо оној, а ти не.

– Па можу и ја само кажи к’д.

Отишле у кревет и жена га прашуе:

– Може ли с’г?

– Не, чекај.

После 3 минута:

– А с’г?

– Може.

– Оф леле, немамо паре! Оф леле, мори мајко немамо паре. Оф леле, како ке га вратимо кредит!?

Што мислиш?

14 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Само што заспал мажот дома, швалерот користи да излезе од шкафот и да си оди накај дома….

Си биле тројца рибари и ловеле риба на Дојранско Езеро…