во ,

Една професорка им рекла на учениците: Кажете нешто „Очигледно“…


Една професорка им рекла на учениците: Кажете нешто „Очигледно“…

Перо:

– Татко ми свири на гитара, Баба ми на виолина, Мајка ми на чело.. очигледно е дека сме музичка фамилија.

Тасе:


– Татко ми е доктор, мајка ми е медицинска сестра а брат ми е болничар… Очигледно е дека сме докторска фамилија.

Зоки Поки:

– Баба ми не знае да чита, затоа кога ќе земе весникот очигледно е дека ќе оди во ВЦ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

16 Фотографии кои докажуваат дека вистинската љубов е безвременска

Hello! – му рекол македонецот…