во , ,

Еспресо, долго еспресо…

Оди Џејмс Бонд во Охрид, седнува во кафич и му вели на келнерот:

-Еспресо, долго еспресо.


Келнерот му одговата:

-Осумдесет, сто и осумдесет денари.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Aктери кои тотално се трансформираа за нивната улога во новиот „Аватар“ што се непрепознатливи на екранот

Не можеш ли да си го скротиш животното! Што се разлаја толку! Ќе го разбуди бебето!