во , ,

Еурокрем имате ли?


Влегува човек во аптека и прашува:

– Еурокрем имате ли?

– Не …

– А мартадела?


– Не …

– Сигурно и конзерви сардина немате …?!

– Нема! Ова е аптека, и не продаваме такви работи …

– Лошо тргувате тука …

– ‘Што не застанете Вие на моето место и да тргувате подобро ..?!

– Се согласувам …

Си ги промениле местата …

-Еурокрем имате ли?

– Има …

– А црн кавијар?!

– Има …

– Добро … Дај ми по сто грама од двете!

– А, рецепти имате ли …?!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Сакам да ми га нап’лниш колава со гориво и да ми стаеш една капка уље…

Началникот на полицијата држи говор пред новите полицајци…