во ,

Еј гледај, 10 долари на земјата!

Патролираат двајца цајкани по улица и едниот му вели на другиот:

– Еј гледај, 10 долари на земјата!

Реклама

Вториот се наведнува, ја зема банкнотата, ја погледнува кратко, пак ја фрла на земјата и вели:

– Фалсификат се!

– Е како ги позна?

– Е па 10 се пишува со една нула, а таму имаше две!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпано, како ми ги переш гаќите?

Зошто плачеш сине?