во ,

Е, како бе ти полжав се најде олку високо?


Слетал орелот на врвот на една планина… кога таму, на негово големо чудење… полжав!!!

– Е, како бе ти полжав се најде олку високо?

– Со лигавење, брат… со лигавење

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Кажи го во сегашно време глаголот оди.

Сакам да ми га нап’лниш колава со гориво и да ми стаеш една капка уље…