во ,

Жената ја добила својата прва плата и сакала целата да ја потроши на шопинг со својот маж. Разгледувајќи така по шопинг центарот жената некако се изгубила…

Реклама

Жената ја добила својата прва плата и сакала целата да ја потроши на шопинг со својот маж.

Разгледувајќи така по шопинг центарот жената некако се изгубила…

Мажот се обидел да ја пронајде, но по 20 минутна безуспешна потрага решил да примени

алтернативна тактика и да си го реши проблемот. Тој и пришол на една убава, нему непозната

девојка:

– Извинете што пречам, жена ми некаде се изгуби!

– Не разбирам, како можам да ви помогнам? – збунето му рекла девојката.


– Никако, би можеле малку да поразговараме. Знаеш, кога барем за половина минута

застанам и позборувам со некоја убава жена, мојата сопруга веднаш се појавува од некаде.

– Ти благодарам, извини уште еднаш, еве ја…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Црногорец се излежава под дебела сенка. Проаѓа некој бизнисмен и му вика: Aбе како можеш така да лежиш? Земи нешто работи…

Бајден, Путин и плавуша разговараат. Путин рекол: Ние бевме први во вселената…