во ,

Жена го прашува мажот…

Реклама

Жена го прашува мажот:

– Драги, какви жени повеќе ти се допаѓаат, паметни или убави?

Мажот воздивнува и вели:

– Никакви драга, ти си ми најдобра.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа баба со велосипед пред продавница…

Новинар оди во психијатриска болница и го прашува докторот како знае кој е луд, а кој не…