во ,

Заглавиле Германец и Мујо во лифт. Германецот го фатила паника…

*Заглавиле Германец и Мујо во лифт. Германецот го фатила паника, па почнал да удира со нозете во вратата.

А Мујо кон него ладнокрвно:

-Тргни се де малку на страна. И “бум”!, со главата ја треснал вратата од лифтот и таа се отворила.

По некој миг Мујо му ја покажува главата на Германецот и му вели:

– Најн, најн сила…… МОЗОК!

Што мислиш?

29 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Ништо посебно, само јапонска техника – карате! ​

30 Најсмешни и чудни работи кои ќе ги видите денеска