во ,

Залутал млад човек во шума. Одеднаш догледал трошна куќичка, тропнал и излегол еден многу стар Кинез…

Залутал млад човек во шума. Одеднаш догледал трошна куќичка, тропнал и излегол еден многу стар Кинез.

Младиот човек замолил за преноќиште. Старецот се согласил, но под еден услов ако му ја допре ќерката ќе му направи 3 клетви на кинески начин.

Реклама

Се согласил младичот и си мисли во себе ако овој е толку стар сигурно и ќерката е.

Арно ама од една соба излегла многу млада и стројна девојка, на која очигледно тој и се допаднал.

Си легнале ама сред ноќ дечкото тивко тивко влегол во собата кај девојката и цела ноќ воделе љубов, па целиот уморен се вратил во својата соба.

Утрото се разбудил со чувство на тежок товар на градите и што да види таму еден голем камен, а на каменот белешка 1 кинеска клетва, голем камен на градите.

Ех ако е тоа клетвата лесна работа си рекол. Отишол до прозорецот и го фрлил каменот ама тогаш забележал друга блешка 2 кинеска клетва левото ј…е ти е врзано за каменот, и го здогледал конецот.

Во миг решил да скокне оти си рекол подобро да скршам некоја нога отколку кастриран. Таман скокнал кога гледа на земјата друга белешка 3 кинеска, клетва, десното ј…е ти е врзано за креветот!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дечко под итно ми угради букве на телефон и тој обавезно да гу има Ш…

20+ Среќни луѓе кои нашле нешто необично на пазар