во ,

Заминуваат Мујо и Хасо на печалба во Германија. И по неколку години се враќа Мујо…

Заминуваат Мујо и Хасо на печалба во Германија. И по неколку години се враќа Мујо со Мерцедес и од дома го прачуваат:

– Каде е Хасо?


Мујо:

– Доаѓа со воз

– Со воз??? леле каде ќе го пракира.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како изгледале 15 познати актерки на почетокот на нивните кариери

Пред Нова Година Влавот му дава пиштол на комшијата и му вели во 24 часот…