во , ,

Застанува сообраќаец брачен пар…

Реклама

Застанува сообраќаец брачен пар:

– Молам возачка и сообраќајна! Каде толку брзате, знаете дека возевте пребрзо?

На тоа од совозачкото место, сопругата го напаѓа мажот возач:

– Знаев јас, каков си ти кретен. Ти си еден најобичен глупак, сега ќе ти ја земат убаво дозволата и што ќе правиш тогаш. Е мајмуне еден…

Жената не престанува да вика и да го навредува својот маж, сообраќаецот го погледнува него, ја погледнува неа, му ги враќа документите и вели:

– Слободни сте, ви посакувам пријатна вечер!

– Како тоа? – зачуден мажот, зарем нема да ме казните?

– Нема, господине, вие веќе сте доволно казнети.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се договараат три пријатели за одење во стриптиз клуб…

Влегува кондуктерот во купе и му вели на детето…