во , ,

За 10 дена да ја поместиш оградата, да не се расправаме…

Реклама

Св.Петар и Ѓаволот поставуваат ограда за да го поделат небото. Арно ама Ѓаволот влегол 5 метри во рајот со оградата.

Св. Петар му вика:

– За 10 дена да ја поместиш оградата, да не се расправаме.

Ѓаволот одговара:

– Ај не ме замарај, нема шанси да ја поместам…

За 10 дена се среќаваат, оградата непоместена, и Св. Петар му вика на Ѓаволот:


– Абе оградата требаше да ја поместиш, а не си ја поместил. Сега ке те тужам!!…

Ѓаволот почнал да се смее, и низ смеа одговорил:

– Е ај да те видам кај ќе најдеш адвокати!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Лидерката: Се собравме овде да докажеме дека Ние не сме глупави, и убедена сум дека ќе ви го докажеме тоа….

Си се возел некој бизнисмен со Мерцедес, го стигнува некој партал со Фичо и се дере…