во ,

Зборуваат две баби за своите внуци…

Реклама

Зборуваат две баби за своите внуци.

Првата вели:

– Мојот ништо не работи, цел ден седи пред компјутер, само ја криви кичмата.

Втората вели:

– Мојот или ќе биде доктор или пилот. Јас кога и да влезам во собата, шприцеви на сите страни, а внукот вели:

– Летам бабо, летам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Таткото пристигнал дома малку пред вообичаеното време за ручек…

Која е разликата меѓу вила и вештерка…