во ,

Згодна девојка го прашува продавачот…

Реклама

Згодна девојка го прашува продавачот:

– Колку чини оваа чоколада?

Тој ѝ намигнува и вели:

– Бакнеж по парче.

– Добро, ќе земам пет парчиња – баба ќе плати!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Седи дедо во автобус и до него седи една жена со убав задник…

Пијан човек излегува од женскиот тоалет…