во , ,

Злато, ако ме сакаш, оди до тобакото, купи едно шише вино да пивнеме…

Се враќа полицаец од работа доцна вечерта, ја соблекува униформата и таман тргнува кон спалната, жена му нежно му вели:

– Злато, ако ме сакаш, оди до тобакото, купи едно шише вино да пивнеме и ќе ти покажам чудесии во спалната…


Ја облекол тој пак униформата, оди во продавницата, а продавачот го прашува:

– Комшо, абе ти да не си ја сменил работата?

– Не бе, зошто?

– Па што си ја облекол таа пожарникарска униформа?!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добро бе друже, пола саат збориме за жени, а ти уста не отвори!

Мирно и пополека! Што се десет години, нема ни да почувстуваш како ќе летнат…