во ,

Зоки, колку е три по три?

Учителката:

– Зоки, колку е три по три?

– Десет!

– Да не е девет?

– Може и девет, ако сакате и десет. Мене тато ми рече со жени не се расправај!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

25 Фотографии кои покажуваат како секојдневните предмети се менуваат со текот на годините

20 Луѓе кои докажале дека секогаш има време за совршена промена