во ,

Зошто балерините танцуваат на прсти…

Реклама

Зошто балерините танцуваат на прсти?

– За да не ја разбудат публиката!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во кафеана влегува црнец со голем папагал на рамото…

Која е разликата помеѓу сонцето и тештата…